Samenwerking PEC Zwolle uitvaart met Kameleon Uitvaartzorg Zwolle

PEC Zwolle start met PEC Zwolle Uitvaart

Voor vele supporters is PEC Zwolle een belangrijk aspect in hun leven. De afgelopen tijd heeft PEC Zwolle meerdere keren de vraag binnengekregen of de club een, toekomstige, rol kan spelen bij de uitvaart van supporters. Waar dit bij andere verenigingen als Feyenoord en FC Twente al wel tot de mogelijkheden behoorde kon PEC Zwolle nog niet aan deze vraag voldoen.

Echter, door de aangegane samenwerking met Kameleon Uitvaartzorg en de oprichting van ‘PEC Zwolle Uitvaart’ biedt de club supporters de optie om PEC Zwolle een rol te laten spelen op zijn of haar uitvaart: ,,Een passende uitvaart omdat ieder mens bijzonder is, dat is waar we voor staan. Als een supporter wil dat PEC Zwolle zichtbaar is bij zijn of haar uitvaart, of dat de afscheidsplechtigheid in het IJsseldelta stadion plaatsvindt, dan vinden wij dat dit tot de mogelijkheden moet behoren”, vertelt Marloes Damman, oprichtster van Kameleon Uitvaartzorg.

Om de samenwerking en de start van PEC Zwolle Uitvaart bij thuiswedstrijden onder de aandacht te brengen is Kameleon Uitvaartzorg ‘de sponsor van het dode spelmoment’: ,,Dit hebben we geïntroduceerd om PEC Zwolle Uitvaart met een stevige knipoog voorafgaand, in de rust en na afloop van een wedstrijd kenbaar te maken”, aldus Edward van Wonderen, algemeen directeur van PEC Zwolle.

Voor alle mogelijkheden omtrent PEC Zwolle Uitvaart kun je contact opnemen met Marloes Damman via de website: www.kameleon-uitvaartzorg.nl.

Over Kameleon Uitvaartzorg

Iedereen heeft recht op een eigen, persoonlijk en respectvol afscheid dat past bij hem of haar en de naasten die achterblijven. Omdat je maar één keer afscheid kunt nemen van een overledene, is het belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid begeleidt Kameleon Uitvaartzorg de nabestaanden in deze moeilijke periode. Naast het begeleiden van uitvaarten kan Kameleon Uitvaartzorg ook financiële en administratieve nazorg verlenen.

Fotobijschrift: Op de bovenstaande foto zie je Marloes Damman samen met Dave Fitsch, manager sales en new business bij PEC Zwolle.