Over Kameleon Uitvaartzorg in Zwolle warm en betrokken 


De Uitvaart

Een begrafenis of crematie regelen is vaak veel werk. Kameleon Uitvaartzorg, uitvaartondernemer/begrafenisondernemer in Zwolle, komt tegemoet aan de groeiende behoefte om een betrokken, kleinschalige, persoonlijke uitvaartbegeleider in te kunnen schakelen. Vanaf direct het overlijden van uw dierbare tot enkele weken na de uitvaart.

Eén aanspreekpunt

De kracht van Kameleon Uitvaartzorg is dat de uitvaart volledig in handen is van één persoon. Deze persoon maakt een keuze uit verschillende professionele partners. Daardoor draagt dit bij tot een onderscheidende uitvaart. Diegene is altijd uw aanspreekpunt. ‘s Avonds en ook in het weekend. Hierdoor weet u zeker dat wat u heeft bedoeld en afgesproken, zo zal worden uitgevoerd.

Verdriet en emotie

Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.  Daardoor kunt u zich richten op dat wat belangrijk is. Het verdriet en de emotie die u daarbij voelt. Marloes Damman is de drijvende kracht achter Kameleon Uitvaartzorg. En uw uitvaartondernemer in Zwolle.

Persoonlijk

Marloes is een gecertificeerd uitvaartbegeleider en nabestaandenbegeleider. En heeft daarnaast een Master of Business Administration studie afgerond. Wij werken op een persoonlijke en ontzorgende manier. Met invoelend vermogen en oog voor detail ondersteunen wij u graag.

De naam Kameleon Uitvaartzorg

Het bedrijf heeft Kameleon Uitvaartzorg als naam gekregen. Omdat wij van mening zijn dat de uitvaartbegeleider zich moet kunnen aanpassen aan de wensen van de overledene en nabestaanden. En een kameleon kan ook van kleur veranderen als de situatie er om vraagt. Een eigenschap die past bij de uitvaartbegeleider van Kameleon Uitvaartzorg in Zwolle. Zo komt elke uitvaart tot een uniek en passend afscheid.

 

Marloes Damman uw uitvaartondernemer in Zwolle voor begrafenis en crematie