Kosten van de uitvaart

 

Een transparante prijs is belangrijk

Het is belangrijk dat de kosten van een uitvaart duidelijk zijn zodat u weet waar u aan toe bent. Wat de exacte kosten zijn, is afhankelijk van de wensen die u hebt en de keuzes die u maakt. Keuzes zoals bijvoorbeeld de huur van een opbaar- en afscheidslocatie, begraaf- of crematiekosten, de rouwkaart of advertentie, de uitvaartkist of baar, consumpties, bloemen, etc. Wij helpen u bij het maken van deze keuzes en adviseren u over de daarbij behorende kosten. Na ons eerste gesprek ontvangt u een overzichtelijke en nauwkeurige kostenbegroting op basis van uw wensen of die van de overledene. Zo weet u precies en tijdig waar u aan toe bent en kunnen uw keuzes waar nodig bijgesteld worden.

Volledige transparantie in kosten

Na de uitvaart overhandigen wij u persoonlijk een overzichtelijke factuur die grotendeels hetzelfde zal zijn als de kostenbegroting. Wij streven naast een zeer persoonlijke begeleiding en betaalbare uitvaart, ook naar een volledig transparante facturering.

Uitvaartverzekering

Ook als u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, kan Kameleon Uitvaartzorg de uitvaart voor u verzorgen. Veel mensen denken dat ze verplicht zijn om de uitvaartonderneming te nemen bij wie ze verzekerd zijn, maar dat is een misverstand. Indien gewenst verzorgen wij voor u de afwikkeling van de polis.

Wilt u een kostenbegroting?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie hierover.

CONTACT