Een transparante prijs is belangrijk

Het is belangrijk dat de kosten van een uitvaart duidelijk zijn zodat u weet waar u aan toe bent. Wat de exacte kosten zijn, is afhankelijk van de wensen die u hebt en de keuzes die u maakt. Keuzes zoals bijvoorbeeld de huur van een opbaar- en afscheidslocatie, begraaf- of crematiekosten, de rouwkaart of advertentie, de uitvaartkist of baar, consumpties, bloemen, etc. Wij helpen u bij het maken van deze keuzes en adviseren u over de daarbij behorende kosten. Na ons eerste gesprek ontvangt u een overzichtelijke en nauwkeurige kostenbegroting op basis van uw wensen of die van de overledene. Zo weet u precies en tijdig waar u aan toe bent en kunnen uw keuzes zonodig bijgesteld worden.

Na de uitvaart overhandigen wij u persoonlijk een overzichtelijke factuur welke grotendeels hetzelfde als de kostenbegroting zal zijn. Wij streven niet alleen naar een zeer persoonlijke begeleiding en betaalbare uitvaart, maar ook naar een volledig transparante facturering.

Ook als u een uitvaartverzekering hebt afgesloten, kan Kameleon Uitvaartzorg de uitvaart voor u verzorgen. Veel mensen denken dat ze verplicht zijn om de uitvaartonderneming te nemen bij wie ze verzekerd zijn, maar dat is een misverstand. Indien gewenst kunnen wij voor u de afwikkeling van de polis verzorgen.

Wilt u een kostenbegroting?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie hierover.